Meetings

From BWare
(Difference between revisions)
Jump to: navigation, search
(Kick-off meeting, September 24-25, 2012)
 
(7 intermediate revisions by one user not shown)
Line 1: Line 1:
 
 
{| class="wikitable" cellpadding="50"  
 
{| class="wikitable" cellpadding="50"  
 
|-
 
|-
 
! Date !! Place !! Details
 
! Date !! Place !! Details
 
|-
 
|-
| September 24-25, 2012 (kickoff) || Cnam (Paris) || [[Kickoff Meeting|Programme and slides]]
+
| September 24-25, 2012 (kickoff) || Cnam (Paris) || [[Kickoff Meeting|Programme and slides]] (private access)
 +
|-
 +
| June 24, 2013 || Cnam (Paris) || [[Meeting of June 24, 2013|Programme and slides]] (private access)
 +
|-
 +
| September 25, 2014 || Inria (Paris) || [[Meeting of September 25, 2014|Programme and slides]] (private access)
 
|}
 
|}
 
= Kick-off meeting, September 24-25, 2012 =
 
 
* Lundi 24
 
** 10h : Tour de table + ordre du jour, 30mn
 
** 10h30 : Discussion accord de consortium, 1h
 
** 11h30 : Plate-forme Why3 (J.-C. Filliâtre, A. Paskevich), 1h
 
** 12h30 : Déjeuner
 
** 13h30 : Zenon + extensions (D. Doligez, D. Delahaye), 1h
 
** 14h30 : iProver Modulo (G. Burel), 1h
 
** 15h30 : Pause
 
** 16h : Atelier B (T. Lecomte), 1h
 
* Mardi 25
 
** 9h30 : Modalités de suivi ANR (Gaëll Guibert), 30mn
 
** 10h : Alt-Ergo (S. Conchon, E. Contejean), 1h
 
** 11h Backend Coq (C. Dubois), 30mn ;
 
** 11h30 Backend Dedukti (O. Hermant), 30mn ;
 
** 12h Frontend Why3 (D. Mentré), 15mn.
 
** 12h15 PO fournies par Mitsubishi (D. Mentré), 15mn.
 
** 12h30 : Déjeuner
 
** 13h30 : [[Media:marche-25sep2012.pdf|Théorie des ensembles de B en Why3]] (C. Marché) 30mn
 
*** additional resource:[[Media:Bsettheory.zip|Why3 stdlib theory for sets, and preliminary version of B set theory in Why3]]
 
** 14h : PO fournies par ClearSy (T. Lecomte), 30mn ;
 
** 14h30 : OCamlPro (T. Gazagnaire, F. Le Fessant), 1h
 
** 15h30 : Pause
 
** 16h : Discussion démarrage des tâches + administration, 1h
 

Latest revision as of 16:32, 26 September 2014

Date Place Details
September 24-25, 2012 (kickoff) Cnam (Paris) Programme and slides (private access)
June 24, 2013 Cnam (Paris) Programme and slides (private access)
September 25, 2014 Inria (Paris) Programme and slides (private access)
Personal tools
Namespaces

Variants
Actions
Navigation
Toolbox